Стало відомо про те, що жителі Тернопільської області стали героями року. Справжня гордість країни.

Таким чином, повідомляється, що вони отримають премію від ТСН "Ті, що вражають". Переможців з Тернопільської області одразу два-лікар з Почаєва Іван Венжинович та 15-річний Сергій з села Угринів.

Іван Венжинович-лікар з Тернопільської області, який з самого початку пандемії врятував не одну сотню життів. Він підтримував людей навіть у найскладніший момент, і намагався допомогти кожному.

Собі допомогти він на жаль не зміг, і помер від ускладнень коронавірусної хвороби. Премію від ТСН він отримає посмертно, і назавжди залишиться героєм для всіх, кого йому все ж вдалося врятувати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Став героєм року також 15-річний Сергій з Тернопільської області. Він рятував друга, і отримував численні травми після вибуху газу в сільському клубі. Незважаючи на всю небезпеку, він все ж зміг винести товариша на собі, і врятував йому за підсумком життя.

Цього року премію отримали відразу сім переможців. Лікар на другому місці, а Сергій на п'ятому.

Нагадаємо, українського заробітчанина побили до смерті співробітники аеропорту і видали за нещасний випадок.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві кур'єри служби доставки виїхали на зустрічку і побили водія.

Також Знай.uа писав, що Львівський активіст нарвався на шанувальників Гітлера, підстерегли біля будинку.

Екоактивіст Антон стає жертвою нападу неонацистами вже не вперше.