Стало відомо про те, що підприємці з Тернопільської області протестували під будівлею обласної державної адміністрації.

Таким чином, повідомляється, що в Тернополі підприємці вийшли на мітинг. Люди хочуть, щоб їм дозволили працювати, а локдаун вбиває їхній бізнес. Про це повідомила голова громадської організації «підприємці Галичини» Ольга Шахін.

За її словами, учасники мітингу написали відразу три звернення: до голови облдержадміністрації, місцевого голови, а також начальника Національно поліції.

Мітинг у Тернополі, фото: суспільне
Мітинг у Тернополі, фото: суспільне

До голови Володимира Труша вони звернулися для того, щоб він передав президенту і Кабінету міністрів і вимогу прибрати локдаун.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До Сергія Надала щоб той їх підтримав, а до начальника Національної поліції з проханням, щоб ті не блокували роботу підприємців.

Мітинг у Тернополі, фото: суспільне
Мітинг у Тернополі, фото: суспільне

Одна з учасниць Неоніла Радь розповідає, що продає товари на промисловому ринку в Тернополі, і вони проти локдауну. Вибірково у них відбирають роботу, а підприємці змушені виживати, так як потрібно забезпечувати не тільки сім'ю, а й людину, яка працює на неї.

Юрій Діяк каже, що працює на місцевому ринку вже близько 25 років. Він вважає, що карантин може не закінчитися після 24 січня. Влада може зробити як взимку, спочатку на два тижні, а потім продовжувати далі і далі.

В акції протесту взяло участь близько 200 підприємців, і за словами представника Нацполіції, ніяких порушень карантинних вимог не було зафіксовано.

Нагадаємо, що Добкін привітав харків'ян З Новим роком і націлився на крісло Кернеса

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни вручили Надалу безцінний подарунок перед Новим роком

Також, "Знай.ua" писав, що Марцінків назвав 5 головних досягнень Франківська у 2020-му