Перед самим Святвечором на Тернопільщині сталося новорічне диво: хлопчина, круглий сирота, уберіг життя жінки, врятувавши її від холодної смерті.

Історію про людське добро сама постраждала розповіла у соціальних мережах. Наталія Міхневич їхала через поле, коли її автомобіль несподівано заглох. Перед святом на дорозі практично не було інших автівок, тому жінка розуміла: кожної хвилини вона ризикує замерзнути.

"Не знаю, чи була б я досі жива, якби не хлопчина Іван. Моє авто зламалося в полі майже під вечір. Попутного транспорту не було. А в мене – всі шанси замерзнути. Проте з’явився мій ангел-охоронець… Я б хотіла низько вклонитися його батькам та подякувати за такого чудового сина, але на жаль, юнак – круглий сирота", - написала жінка.

Як з'ясувалося, небайдужого хлопця звати Іван Олійник. Він мешкає в селі Озеряни, що на Бучаччині, пише Голос.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, волонтерка з Тернополя готує кутю для українських героїв, пахне до самого Донбасу: "Відчуйте дух Різдва"

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Ужгороді помітили наймолодшу волонтерку, яка допомагає матусі всіма силами: "Тато воював на Донбасі..."

Також, "Знай.uа" писав, у Чернівцях студенти стали на захист військових і медиків: "Шиємо, плетемо день і ніч".