Всі ми любимо смачно поїсти, але купувати різні смаколики в магазині не завжди хочеться. Адже не знаєш, якої якості може виявитися той чи інший продукт. В такому випадку на допомогу приходять смачні і перевірені рецепти.
Тому пропонуємо вам приготувати вдома справжній плавлений сир. Його приготування не забере у господинь багато часу, але подарує неймовірний смак і аромат. Рецептом цього плавленого сиру поділилися у фейсбук-групі "Pil&Pet-кухня".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНам знадобиться:
Гриби 200 гр
Перець за смаком
Петрушка 6-7 гілочок
Сир 10% 500 гр
Сметана 30% 2 ст. ложки
Яйця 2 шт
Сіль 1 чайна ложка
Сода 1 чайна ложка
Часник гранульований 0,5 чайної ложки
Спосіб приготування:
Для початку потрібно очистити печериці і подрібнити їх. Після відправляємо гриби на суху сковороду і чекаємо, поки вода з грибів випарується. Після цього додаємо трохи рослинної олії і зменшуємо вогонь. Додаємо трохи солі і тушкуємо гриби.
Миємо петрушку, після чого промокаємо її паперовим рушником. Після чого її потрібно дрібно нарубати.
Беремо жирний сир і сметану і добре все перемішуємо. Також додаємо два яйця сіль з содою. Після чого масу потрібно добре збити блендером. Після чого ставимо термостійку посудину в сковорідку з водою і починаємо плавити сир. Це приблизно займає 10-12 хвилин. Під час плавлення можна збивати блендером, щоб не було зайвих грудочок.
У сир додаємо гриби, перець, часник і петрушку. Готовий сир розлити по банках.
Приємного апетиту!
Нагадавши, простий рецепт смаженої курочки, вершково-гірчичний соус для насолоди.
Як повідомляв Знай.uа , смачніше хачапурі, рецепт традиційного осетинського пирога.
Популярні новини зараз
Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Показати ще
Також Знай.uа писав, що рецепт пікантною капусти по-корейськи, саме те, щоб зняти святкові токсини.