У Тернопільській області поліція розшукує злодія, який вкрав з магазину солодощі.

Детальніше про це розповідає прес-служба Поліції Тернопільської області у Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався близько 15 години в четвер, 14 січня, в продуктовому магазині "Продлюкс" на вулиці Злуки, 25 в Тернополі. Невідомий чоловік зайшов в зазначений магазин і вкрав з полиці кілька упаковок різних солодощів.

Обличчя зловмисника вдалося зафіксувати камерам відеоспостереження"Продлюкс". На даний момент поліція намагається встановити особу грабіжника, в чому просить допомоги у місцевих жителів.

" якщо ви впізнали дану особу, за телефонами в Тернополі 27-11-70, 098-829-82-80, або на лінію "102", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Варто відзначити, що поліція Тернопільщини розшукує ще одного злодія, який виніс з магазину алкогольний напій і благополучно зник. Інцидент стався ще 10 листопада близько 12:20 в продуктовому магазині на вулиці Князя Осторзького, проте особу зловмисника так і не вдалося встановити.

Повідомляється, що невідомий чоловік вкрав з полиці магазину пляшку з алкоголем, вдало сховавши її під верхній одяг. Камера відеоспостереження змогла зафіксувати злодія, в упізнанні якого просять допомогти місцевих жителів.

Нагадаємо, що у Тернополі чоловік не зміг придбати антисептик у супермаркеті. Всьому виною карантинні обмеження.

Як повідомляв портал Знай.иа, підприємці з Тернопільської області протестували під будівлею обласної державної адміністрації.

Також Знай.иа писав, що у Тернопільській області люди знищують природу. Ліс перетворюється поступово на звалище.