У Тернопільській області прощаються з сімейним лікарем, який помер від ускладнень коронавірусу COVID-19.

Про скорботну новину розповідає видання "TeNews".

Повідомляється, що пішов з життя сімейний лікар смт. Великі Бірки Олексієвець Олег Адамович. Відомо, що причиною смерті стали ускладнення від коронавірусу COVID-19.

За попередньою інформацією, чоловіка доставили до медичного закладу у важкому стані. В інфекційному відділенні однієї з тернопільських лікарень він проходив довгострокове лікування, кошти на яке йому збирали всім селищем. Однак, врятувати життя лікаря так і не вдалося – він помер у п'ятницю, 15 Січня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Відомо, що вдома у чоловіка залишилася дружина Соломія і діти. Місцеві жителі, які боролися за його життя як могли, висловили щире співчуття з приводу втрати такого фахівця. Вони подякували йому за працю і порятунок своїх дітей.

Нагадаємо, що відомий священик Православної Церкви України з Тернопільщини відзначив свій ювілей.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернополі згадали героя, який віддав життя заради України.

Також Знай.иа писав, що перед самим Святвечором на Тернопільщині сталося новорічне диво: хлопчина, круглий сирота, вберіг життя жінки, врятував її від холодної смерті.