Стало відомо про те, що в Тернопільській області чоловік знищив будку для бездомних кішок. Ні сорому ні совісті.

Таким чином, повідомляється, що в Бережанах місцевий житель знищив будку, якого його сусіди поставили для того, щоб уберегти від морозів бездомних котиків.

Про це в мережі розповіла місцева жителька Ірина Опанасюк.

Зруйнували будку котів, фото: скріншот
Зруйнували будку котів, фото: скріншот

Вона пише на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook про те, що у них у дворі є кішка, яка залишилася без господаря, так як він помер. Всі сусіди намагаються їй допомагати періодично.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вона народила кілька місяців кошенят, і їм поставили будку, щоб уберегти від морозів і холодів.

І ось, неадекват вирішив все зіпсувати, і зламав будку. Сказав, що не дасть котам там жити.

Чоловік пізніше пояснив чому він так вчинив. За його словами, через котів під'їзд дуже смердів, як і сам двір. Останньою краплею стало те, що маленькі коти почали залазити між вихлопними трубами в моторний відсік автомобіля і ночувати там.

На зауваження ніхто ніяк не реагував і ніяк не коментував. Тому, чоловік не витримав і зруйнував будку з тваринами.

Нагадаємо, у Запоріжжі на території школи на дитину напала собака. Одна з матерів записала ролик.

Як повідомляв портал "Знай.ua", шкуродерка із Запоріжжя замучила десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг.

Також "Знай.ua" писав про те, що у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, закатувавши до смерті-рятувати вже було нікого.