Мер Тернополя Сергій Надал висловився стосовно українського газу. Він вважає, що влада продовжує трощити людей своїми тарифами.

Таким чином, повідомляється, що на думку Сергія Надала, заголовки які з'явилися в ЗМІ, про «зниження тарифу на газ», далекі від реальності. Це мало вплине на більшість українців, так як ціна на газ істотно зросла, а реального ринку газу в Україні не існує.

Якщо враховувати так звану "знижку», "Нафтогаз" підняв ціну на газ на 2,8 гривень, якщо порівнювати з жовтнем, а ціна за доставку зросла ще в півтора рази.

Це означає, що українці за лютий заплатять приблизно на 400-600 гривень більше, навіть якщо брати ту саму «знижку від уряду».

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У січні сума в платіжках буде ще більше, тому що» знижка " почне діяти з лютого, як каже Сергій Надал.

Підприємствам теплокомуненерго, які надають послуги тепла і гарячої води в будинки більшості жителів України, не надали абсолютно ніякої знижки.

Людей мало того що загнали в карантин, так ще й позбавляють можливості працювати. А дотискають високими тарифами.

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини. На вулиці Руській закрили одну зі смуг руху і розрили яму. У водоканалі обіцяли ліквідувати аварію до кінця сьогоднішнього дня.

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити. І тижня не минуло з моменту, як у столиці на перехресті Щербаківського та Естонської закінчилися ремонтні роботи.