Індивідуальна палата, обладнана джакузі, з'явилася у перинатальному центрі "Мати і дитина", що у Тернополі. Джакузі встановили для того, аби новоспечені батьки почувалися комфортно та затишно.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповів директор пологового будинку Віктор Овчарук.

фото: Facebook Віктора Овчарука

"Місце, де народжується Ваша дитина і перші дні, де Ви разом знаходитесь, безперечно, залишаються у пам’яті кожної мами. Ви досконало будете пам’ятати колір стін у вашій палаті, яка люстра там була, який візерунок був на вашому ліжку.

фото: Facebook Віктора Овчарука

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Всі ці деталі важливі для загального враження про палату і на це у нашому Перинатальному центрі звертають особливу увагу. Ми створюємо для Вас комфорт, затишок та огортаємо Вас та Вашу малечу увагою та турботою, аби Ви змогли повністю віддати себе материнству у ці перші дні. Однією із наших палат, на яку варто звернути особливу увагу - індивідуальна сімейна палата, яка обладнана джакузі", - написав лікар.

скріншот: Facebook Віктора Овчарука

Нагадаємо, журналістам дозволили поспілкуватися із мешканкою Закарпаття, яка напередодні стала мамою одразу чотирьох янголят. Пані Лариса каже, що вона з чоловіком вже визначилися з іменами: це будуть Олександр, Євгеній, Іванко та Кароліна.

Як раніше повідомляв Знай.ua, очільник Ужгорода Богдан Андріїв привітав новоспечену матусю із народженням чотирьох янголят. 20-річна Лариса Кушнір, мешканка села Калини Тячівського району, стала мамою перед Різдвом. Мер побажав породіллі сил та витримки і щоб поскоріше виписали з пологового, а діточкам - здоров'я.