У Тернопільській області літній чоловік зірвався з 4 поверху і загримів до лікарні. Його стан важкий.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУПН в Тернопільській області.

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 21 січня, в Тернополі. Інформація про подію в поліцію надійшла від лікаря першої міської бригади. Медик повідомив, що вони прийняли пацієнта з важкою травмою голови і множинними переломами.

Як вдалося з'ясувати правоохоронцям, травмованим виявився 66-річний місцевий житель. За попередньою інформацією, перед тим як випасти з вікна, чоловік вживав спиртні напої. Однак, щоб припинити пияцтво чоловіка, дружина вирішила закрити постраждалого будинку.

Тернополянин не розгубився і знайшов інший вихід – він вирішив спуститися через вікно, розташоване на 4 поверсі. Він зачепився за металевий прут, проте той його не витримав, і чоловік полетів вниз.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Очевидці викликали швидку допомогу, медики якої забрали чоловіка в лікарню і прооперували. На даний момент його стан оцінюється як важкий.

Нагадаємо, що в одній з колоній Тернопільської області почали порушувати права ув'язнених.

Як повідомляв портал Знай.иа, тернополяни влаштували небезпечну вечірку на тонкому льоду - Риболовля дорожча за життя.

Також Знай.иа писав, що під Тернополем молодий хлопець осідлав санки і загинув: діти так не грають.