У Тернополі невідомий обстріляв дітей з вогнепальної зброї-постраждало двоє хлопчиків, які каталися на санках.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Тернопільській області.

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 21 січня, біля однієї зі шкіл обласного центру. За інформацією поліції, там на санках катався 11-річний місцевий житель. В ході розваги дитина отримала множинні поранення і була терміново госпіталізована в місцеву лікарню.

Лікарі заявили, що поранення були, ймовірно, отримані від вогнепальної зброї. Під час операції з тіла потерпілого дістали понад 30 сторонніх тіл, схожі на дріб. Вони травмували внутрішні органи. Зараз хлопчик потребує ще одне хірургічне втручання, тому був транспортований до київської лікарні.

На місці події правоохоронці провели балістичну експертизу та обстежили найближчі території. В ході розслідування вони виявили в квартирі одного з місцевих жителів гладкоствольну рушницю, яка стріляє дробом. Його вилучили та направили на експертизу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Рушниця / фото: ГУНП
Рушниця / фото: ГУНП

Як пізніше повідомило видання ТСН, посилаючись на коментар начальника відділу комунікації поліції Тернопільської області Сергія Керети, під час події постраждала ще одна дитина, яка також каталася на санках. Йому травмували обличчя. Спочатку він не зізнавався в травмі, проте його вже прооперували і дістали дробовий осколок з обличчя.

Як з'ясувалося, підозрюваний громадянин не зізнається в причетності до події. За його словами, зброєю, яку вилучили на експертизу, він давно не користувався.

"Проводимо додаткові дії, щоб довести, або спростувати дії чоловіка. Зараз підозри йому не оголошували", - розповіли в прес-службі поліції області.

Нагадаємо, що в одній з колоній Тернопільської області почали порушувати права ув'язнених.

Як повідомляв портал Знай.иа, тернополяни влаштували небезпечну вечірку на тонкому льоду - Риболовля дорожча за життя.

Також Знай.иа писав, що під Тернополем молодий хлопець осідлав санки і загинув: діти так не грають.