У понеділок, 1 лютого, на Тернопільщині відійшов у вічність відомий український поет та книгознавець Назар Савчук. Довгий час чоловік перебував у лікарні, де боровся із коронавірусною інфекцією.

Про сумну звістку на своїй сторінці в Facebook повідомляє Ірина Бєлякова. Назар Савчук потребував вартісного лікування, на яке перераховували кошти усі небайдужі, однак хвороба виявилася сильнішою.

"Серце чоловіка, якого рятували всім світом, зупинилось сьогодні, 1 лютого, у лікарні. Ми щиро вірили у диво, але, на жаль. Спи спокійно, Назаре... Тебе вже не болить і дихається легше там, на небі. А знову прошу молитви - тепер вже за спокій його душі...", - написала жінка.

скріншот: Facebook Ірини Бєлякової

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Портал Знай.ІА писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.ІА писав, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.