Стало відомо про те, що Тернопільський університет став найкращим в Україні серед медичних. Обійшов навіть столичний НМУ.

Таким чином повідомляється, що Тернопільський медичний університет імені І.Горбачевського став найкращим в Україні ВУЗом у сфері медицини.

Ці дані були опубліковані, вони склали рейтинг кращих вищих навчальних закладів.

Тернопільський медичний університет, фото: скріншот
Тернопільський медичний університет, фото: скріншот

Проаналізована була друга половина 2020 року. І ось, в результаті Тернопільський національний медичний університет посів сімнадцяте місце серед 316 українських навчальних закладів загалом. Всього було оцінено понад 30 тисяч університетів по всьому світу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Рейтинг університетів, фото: скріншот
Рейтинг університетів, фото: скріншот

На першому місці в цьому рейтингу опинився за традицією Київський національний університет імені Тараса Шевченка, а в світовому рейтингу він всього лише 1162. На другому місці Київський політехнічний університет, а ось замикає трійку Сумський університет.

Національний медичний університет всього лише на 52 місці, не міг обійти більшість популярних університетів в країні.

Нагадаємо, раніше Дніпровська медакадемія увійшла до топ-25 світового рейтингу- "Доктор Хаус" відпочиває

Як повідомляє портал "Знай.ua" Ректор відомого університету вляпався в скандал з ЗНО-взяв по 7000 з кожного і " кинув"

Також "Знай.uа" писав, що Київський університет імені Тараса Шевченка готується до виборів свого ректора.

79-річний Леонід Губерський, який майже 25 років був проректором, а 12 років ректором, вже не має права знову обіймати цю посаду.