Стало відомо про те, що тернополянин планує обміняти скріпку на ЛОР-кабінет. Як він планує це зробити, і чи вдасться це зробити.

Таким чином повідомляється, що Віктор Гунька хоче поміняти канцелярську скріпку на ЛОР-кабінет. Ідея народилася приблизно рік тому, і надихнув його на це блогер Кайл Макдональд, який обміняв канцелярську скріпку на двоповерховий будинок. Було здійснено 14 обмінів.

Першим обміном стало скріпка на подарункове мило. Потім це мило стало більярдною кулею, скляні вітрини на день подорожі в Карпатах, потім навушники, і найбільш вражаючий обмін стався поки що з Дмитром Монатіком. Він обміняв навушники на 2 квитки на концерт.

Навчається хлопець на медика, проходить інтернатуру в столиці. Лікарем захотів стати ще в дитинстві, коли захворіла мама.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Віктором був написаний спеціальний фінансовий план, і вартість його мрії приблизно 30 тисяч доларів.

Крім здійснення мрії у проекту є кілька інших цілей. Наприклад, показати кожному українцю, що в житті все можливо, і навіть звичайна скріпка може перетворитися на ЛОР-кабінет.

Нагадаємо, Знай писав, що франківчанка з ампутованими ногами змушена переповзати через дорогу, щоб купити хліб.

Також Знай повідомляв, що маленький киянин Коля Мостовий страждає від рідкісної хвороби-синдрому Драве.

Нещодавно Знай передавав, що багатодітна мати із Запоріжжя втратила документи і зазнала цькування з боку городян.