Мер Тернополя звернувся до української влади. Він обурюється, чому українські міста повинні збагачувати олігархів.

Таким чином повідомляється, що влада повинна знизити тарифи на газ, а також його транспортування для підприємств «теплокомуненерго».

Інакше, зовсім скоро українські міста очікує фінансовий колапс. Про це Сергій Надал розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Міста поставлені в безвихідне становище. Різниця в тарифах повинна покриватися з бюджету громади.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Українці пікетами і мітингами домоглися фіксованого адміністративного регулювання ієни на газ для населення, але як тепер надходити містам. Теж виходити на пікети? Перестати платити податки в бюджет?

Сергій Надал вважає, що уряд спеціально розділяє жителів міст і сіл для того, щоб збагатити олігархів.

Уряд запропонував компенсувати різницю громадам, тобто кошти, які місто могло витратити на медицину і освіту, будуть витрачені знову на газ.

Близько 10 мільйонів щомісяця йдуть в кишеню олігархам.

Нагадаємо, що у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра.

Тим часом у Києві розгорівся скандал, причиною якого став переповнений салон тролейбуса в умовах карантину.

Також Знай писав, що у Мінсоцполітики озвучили нові суми надбавок для пенсій-хто отримає додаткові сотні гривень.