Стало відомо про те, що депутати хочуть знову відновити роботу Тернопільського аеропорту. Коли це буде зроблено.

Таким чином повідомляється, що заявили вони про це по час пленарного засідання депутатів обласної ради, яке пройшло на дня.

Було прийнято стратегічне рішення, яке стосується роботи Тернопільського аеропорту.

Володимир Болещук говорить про те, що це крок для розвитку економіки Тернопільської області, і може закликати в регіон інвесторів. Цей напрямок не тільки для жителів обласного центру, а й для всієї Тернопільської області.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Якщо в місті немає аеропорту, тоді він зовсім не розвивається, інвестори не будуть звертати уваги на Регіон.

Передбачені інвестиції на мільярд гривень протягом наступних кількох років, а також відновлення роботи аеропорту в Тернопільській області дасть величезну кількість робочих місць.

Нагадаємо, що "Дія" дісталася до авіаперельотів: список аеропортів, куди не потрібен паперовий паспорт. "Дією" для внутрішніх рейсів українці мають можливість скористатися вже в 10 аеропортах України.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Київський вокзал перетвориться на ТРЦ: "почнемо заробляти!".

Також "Знай.ua" писав, що Чернівецький аеропорт очолила соратниця Зеленського, у якої "прогорів" бізнес.

Вже втретє за останні чотири місяці в міжнародному аеропорту "Чернівці" імені Леоніда Каденюка змінюється керівництво.