Стало відомо про те, що в Тернополі на Театральному майдані з'явилася велика калюжа. Неможливо пройти і залишитися сухим.

Таким чином повідомляється, що після того як в місті пройшов дощ, почалася плюсова температура. Через це в самому центрі Тернополя на Театральному майдані вийшла велика калюжа.

Калюжа в Тернополі, фото: facebook
Калюжа в Тернополі, фото: facebook

У нормальних ситуаціях вся вода повинна стікати, однак, щось пішло не так. Вже добу вона стоїть, і велика калюжа заважає місцевим жителям і гостям міста.

Все через ковзанку, який розташований поруч. Лід намерз, і воді нікуди стікати, решітки водостічної немає.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Чомусь комунальним службам немає ніякого діла до того, що вона заважає пішоходам.

Залишилося сподіватися, що хтось із чиновників се ж проходитиме повз цю калюжу і помітить її. Проблема все ще не вирішена.

Нагадаємо, скульптор пішов служити на Донбас, але не цурається улюбленої справи: творить прямо на передовій. Військовослужбовець Влад до війни працював скульптором.

Історію українського воїна розповіли на сторінці операції об'єднаних сил у соцмережі Фейсбук. Влад зараз служить в одній з бригад, які знаходяться на передовій.

Як повідомляв портал "Знай", українці розповіли, як відомі оператори обвели їх навколо пальця: "Одна неволя, ледве втік". Клієнти відомих компаній поділилися своїм негативним досвідом

Також "Знай" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомилися від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям.