Стало відомо про те, що один з найвідоміших політиків Тернопільської області сам подав у відставку. Подробиці інциденту.

Таким чином повідомляється, що незмінний голова Тернопільської обласної організації політичної сили «Батьківщина», Василь Деревляний подав у відставку. Чиновник є одним з найпопулярніших політиків у Тернопільській області.

Політик з Тернополя подав у відставку, фото: скріншот
Політик з Тернополя подав у відставку, фото: скріншот

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Василь Деревляний звернувся до однопартійців та мешканців області. Прийняв рішення про це він ще в листопаді минулого року, і свою відставку погодив з вищим керівництвом партії «Батьківщина».

На його думку організація все ще живе, і буде продовжувати боротися.

До слова, чиновник є народний депутатом п'ятого і сьомого скликань. З грудня 2001 був членом партії «Батьківщина», а також головою Тернопільської обласної організації з січня 2003 року.

Нагадавши, Симчимшин став за хмельничан горою, локдауна не буде: "Абсурд і дурість!"

Очільник міста розуміє, що подібні рішення не можуть бути вищими за рішення центральної влади.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Кличко розкрив рецепт сімейного щастя, пощастило меру з дружиною: "любити, підтримувати і прощати"

Також, "Знай.иа" писав, мер Тернополя Надал показав" червону картку " локдауну Зеленського.

Сергій Надал заявив, що відмовляється вводити карантин у місті.