Стало відомо про те, що в Тернополі дев'ять жінок знялися з пікантної фотосесії. Всі вони у віковій категорії 60+.

Таким чином повідомляється, що в Тернополі 9 жінок, яким вже за 60 років, вирішили знятися в досить сміливій фотосесії. Для цього залучили стилістів, фотографів, і навіть психологів. Це допомогло створити несподівані образи.

Для більшості учасників подібні зйомки пройшли вперше.

Знімки будуть представлені на виставці, яка приверне увагу до вікової дискримінації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Про це розповіли в сюжеті ТСН. Як жінки пенсійного віку стали на мить моделями.

Психолог проекту з назвою "Антиейджизм" Тетяна Білінська говорить про те, що вони першопрохідці і розбивають монолітну стіну консервативного сприйняття про те, що пенсіонерки повинні сидіти вдома, в'язати шкарпетки і ліпити вареники для онуків.

Учасниць експерименту дев'ять, і завдання для них не з легких. Тільки двоє погодилися на відеозйомку, щоб показати, що життя на пенсії тільки починається.

62-річна Любов Салова розповідає, що вона любить спорт, чоловіка немає, але є син і онук. Позувала вона тільки в піджаку, і при цьому відчувала себе комфортно. Пікантні знімки будуть отримані для власного портфоліо.

А ось її тезці 64-річній веломандрівниці любові Ковальчук під час фотосесії було не просто розслабитися. Жінку одягли тільки в хвилі тканини. Вже потім модель зрозуміла, що їй це подобається.

Нагадаємо, пенсіонерам пообіцяли надбавки, але жити легше не стане: що не так з підвищенням.

Як повідомляв Знай на пенсію в 50 не вийдемо: що робити українцям за відсутності трудового стажу.

Також Знай писав, що українцям можуть компенсувати затримку пенсій і зарплат.