У Тернополі вшанують пам'ять загиблого українського Героя. Про це розповіла Олександра Орляк на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

6 лютого у Тернополі вшанують пам'ять українського Героя Олександра Орляка, який загинув під час бойових дій на Сході України 6 років тому.

"Вшануємо молитвою Героя! 6 лютого проходить шоста річниця світлої пам'яті вірного сина України, Почесного громадянина міста Тернопіль, командира гармати 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади, захисника Дебальцевського плацдарму, Олександра Орляка."- написала Олександра Орляк.

Дівчина додала, що на 6 лютого призначена поминальна служба за загиблим героєм, яка розпочнеться о 08:15 в Архикатедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці.

Публікація Олександри Орляк: Facebook
Публікація Олександри Орляк: Facebook
Публікація Олександри Орляк: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До публікації вона додала знімок загиблого Героя Анлександра Орляка.

Олександр Орляк, фото: Facebook Олександра Орляк
Олександр Орляк, фото: Facebook Олександра Орляк
Олександр Орляк, фото: Facebook Олександра Орляк

Нагадаємо, що прикарпатець згадав побоїще на майдані перед втечею Януковича: "Були готові стояти на смерть"

Як повідомляв портал "Знай.иа", покійний герой Василь Сліпак назавжди змінив життя француза: "Я - українець!"

Також, "Знай.иа" писав, що дружина військового змінила кухню на палубу корабля, ось як потрібно любити Україну: "Одразу вирішила"