На Тернопільщині загинув 26-річний чоловік. Про це розповіли на порталі "Тернопільська правда".

31 січня, о 13: 51 в село Старий Тараж, Кременецького району була викликана бригада швидкої допомоги для надання допомоги 26-річному хлопцю. Родичі потерпілого разом з ним виїхали на зустріч медикам.

За словами мами потерпілого, хлопець пірнав в ополонку і йому різко стало погано. У нього діагностували різку зупинку кровообігу. Медики провели ряд реанімаційних заходів, проте вони не принесли результатів і хлопець загинув.

Точні причини загибелі хлопця невідомі.

Ополонка, фото ілюстративне: ternopoliany.te.ua
Ополонка, фото ілюстративне: ternopoliany.te.ua
ополонка, фото ілюстративне: ternopoliany.te.ua

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Генеральний директор Центру екстреної медичної допомоги Тернопільщини Михайло Джус повідомив, що родичі залишили тіло загиблого хлопця на співробітників поліції.

В даний момент поліцейські з'ясовують всі обставини події.

Швидка допомога, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Швидка допомога, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Швидка допомога, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Нагадаємо, що маленька киянка носила "бомбу" на руці - " вибухнули по дорозі в школу"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українську медицину показали "брудним" кадром з Хмельниччини: швидка в болоті і медики з лопатами

Також, "Знай.uа" писав, що заробітчанин трагічно загинув у Польщі, рідні благають українців про підтримку: "Допоможіть привезти тіло"