Стало відомо про те, що в Тернополі по замерзлій водоймі гуляють коні. Безстрашна тварина довірилася господареві, і пішла на цей ризик.

Таким чином повідомляється, що в неділю, 7 лютого на ставці, який розташований в Тернопільській області гуляв чоловік з конем. Журналістка інформаційного порталу "Терен" сфотографувала їх недалеко від Надставної церкви.

Водойма в Тернополі, фото: Терен
Водойма в Тернополі, фото: Терен

Незважаючи на снігопад і вітряну погоду, крім чоловік з конем на Тернопільській водоймі було багато інших відпочиваючих.

Гуляли всі, і дорослі, і діти з санками, і діти з батьками. Всі розважалися на замерзлому водоймі, поки погода дозволяє.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що такі розваги є досить небезпечними, і не варто ризикувати, якщо ви не впевнені в товщині льоду. Це може погано закінчитися. Якщо лід трісне, не факт, що ви встигнете дістатися до берега, або ж що хтось виявиться поруч.

Нагадаємо, що у Львівській області з-під льоду на озері дістали тіло потонулого чоловіка. На озері поблизу селища Іванівці Жидачівського району провалилися під лід двоє рибалок.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові посеред вулиці в центральній частині міста помер чоловік.

Прибулі на місце правоохоронці встановили, що на тілі загиблого немає слідів насильницької смерті. Інформації про смерть чоловіка поки немає.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві відчайдушний молодий чоловік відправився кататися по озеру на мопеді. Така поведінка налякала спостерігачів.