Стало відомо про те, що в центрі Тернополя біля закладу харчування натовп людей без масок вишикувалися в чергу, без будь-якої дистанції. Все заради того, щоб отримати безкоштовну піцу.

Таким чином повідомляється, що тернополяни готові на все заради безкоштовної піци, навіть вистояти величезну чергу на морозі біля CHIKEN HUT, що на вулиці Пирогова. Всі вони стоять без масок і близько один до одного.

Про це повідомив інформаційний портал «Тернопіль. 20 хвилин"» За його словами це жах, і таке враження що туристи приїхали, дуже багато туристів.

Як виявилося пізніше, заклад влаштував акцію до Міжнародного дня піци. Якщо купуєте будь-яку страву-отримуєш піцу в подарунок, ось і людей набігло.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Акція в Тернополі, фото: 20 хвилин
Акція в Тернополі, фото: 20 хвилин

В основному в черзі молодь, вони лаються, щоб пройти першими.

Почали збиратися люди після обіду, і доводиться чекати годинами, щоб отримати халяву.

Співробітники закладу кажуть, що намагалися пояснити людям як потрібно поводитися, щоб не штовхалися, щоб наділи маски. Але, ось що з цієї акції вийшло.

Акція в Тернополі, фото: 20 хвилин
Акція в Тернополі, фото: 20 хвилин

О 19: 00 туди прибули співробітники правоохоронних органів, які не могли нічого зробити, так як натовп не в закладі, а просто на вулиці, відповідно закон вони не порушили.

Стояли люди аж до 10 вечора, поки не зачинився заклад.

Тим часом в Україні повинні з'явитися платні автомобільні дороги. Кабінет Міністрів вже встановив тарифні сітки для різних категорій транспортних засобів. Про це йшлося серед інших питань на засіданні уряду 23 грудня.

Нагадаємо, що у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві зовсім скоро з'являться нові турнікети на ще одній станції. Любителів "халяви" більше не буде.