Стало відомо про те, що в Тернопільській області чоловік поховав тіло подруги в септику під сміттям. Злякався, що його звинуватять у вбивстві.

Таким чином повідомляється, що близько тижня жителі одного з сіл в Тернопільській області не могли знайти відповідь на питання, куди пропала їх 39-річна сусідка. Її ніхто не бачив, і всі були в курсі її проблем зі здоров'ям.

Співмешканець почав стверджувати, що вона поїхала в гості в сусідню область. Чутки про зникнення встигли дійти до місцевого начальника поліції Анатолія Мельника.

Для того, щоб переконатися чи дійсно правду говорить чоловік, до сім'ї їздили дільничні.

Палаюча свічка, кадр з відео: YouTube
Палаюча свічка, кадр з відео: YouTube

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співмешканець побачивши чоловіків у формі відразу ж розповів їм про все.

Як виявилося, ще минулого вівторка, 2 лютого, він прокинувся вночі і побачив, що його кохана не подає ознак життя. Він злякався, і для того, щоб його не звинуватили у вбивстві, вирішив заховати тіло в септик, зверху прикрив сміттям.

На місце виїхала слідчо-оперативна група, співробітники ДСНС.

Вони оглянули територію, та все ж знайшли тіло загиблої жінки на вказаному місці. Судово-медичний експерт не виявив слідів насильницької смерті, вона померла природним шляхом через хронічні хвороби.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк.