Відомий український артист Павло Зібров продовжує радувати своїх передплатників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що на крайній публікації Павло Зібров позує в засніженому дворі будинку. Не забув артист і про свою фірмову посмішку.

Під постом він пише: "Ох і снігу навалило. Краса яка настрій👍». Мабуть така погода народному артисту до душі.

Одягнувся чоловік не просто для того, щоб зробити нову фотографію для соцмережі. Справа в тому, що він відправився на зйомки другого сезону телесеріалу, який покажуть на одному з українських телеканалів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Коментарі під постом Павла Зіброва, фото: скріншот
Коментарі під постом Павла Зіброва, фото: скріншот

У передплатників він попросив, щоб ті вгадали, що це за картина, а у відповідь він залайкає профіль.

Можна припустити, що мова йде про серіал «прибулець». Павло лайкнув кілька коментарів з цією відповіддю.

Що в результаті за зйомки були-точно невідомо. Також Павло Зібров не говорить про дату прем'єри. Найімовірніше, вона точно відбудеться в цьому році, потрібно лише трохи почекати

Нагадаємо, раніше Зібров з родиною потужно привітав українців з Новим роком:"удачі, щастя і любові". Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Божевільний Зібров в жовтій шапці вискочив під сніг і хвацько накрутив вуса: "готовий до свят"

Також "Знай.ua" писав, що Зібров розкрив секрет чарівного "зілля" від похмілля, на Новий Рік знадобиться: "будеш як огірочок"