В четвер зранку, 11 лютого, у Тернополі рятували дитину, яка повисла на перилах балкону четвертого поверху.

Першими на місце події прибули патрульні, повідомляє пресслужба відомства. До квартири їм зайти не вдалося, оскільки ніхто не відчинив дверей. Тоді поліцейський зайшов до сусідів та через балкон намагався зняти хлопчика через третій поверх: як виявилося, малий зачепився курткою за виступ. Саме в цей момент на балкон вийшла мама дитини і затягла сина всередину.

фото: Нацполіція Тернопільської області

Як потім з`ясувалося, мама пішла в душ, а в цей час шестирічний син хотів піти погуляти. Оскільки вхідні двері він не зміг відчинити, то вирішив спробувати вдачу на балконі. На щастя, хлопчик не впав, а у той момент, як перелазив назовні, зачепився курткою та повис.

За інформацією поліцейських, родина виховує двох дітей. Молодшому – немає ще двох років. Характеризується, як неблагополучна та стоїть на обліку в управлінні сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради. Вирішується питання про притягнення мами до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП та відібрання дітей.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше Чоловік викинувся з вікна на коляску з немовлям. У Воронежі в житловому комплексі" Зоряний " в Шилово стався нещасний випадок. Так, чоловік впав з вікна прямо на коляску з маленькою дитиною. В результаті інциденту обидва загинули.

Як повідомляє портал Знай.ua Юні кияни могли стати заручниками нової смертельної "гри": "5 самогубств за два тижні". За останні два тижні в Києві та області сталося 5 дитячих суїцидів. Інтернет-користувачі підозрюють, що це може бути нова "гра", яка доводить до смерті.

Також Знай.ua писав, що Хмельницька пенсіонерка вилетіла з 11 поверху, місто ахнуло: перелякана дочка викликала швидку. У поліцію звернулася жінка і повідомила, що її мати викинулася з вікна власної квартири, розташованої на 11 поверсі.