Минулої неділі в Україні святкували найромантичніше свято року - День Святого Валентина або, як ще його називають, День усіх закоханих. Відомі і не дуже люди зізнавалися в коханні: хтось вперше, а хтось не втомлюється робити це і через багато років подружнього життя.

Популярний український артист Павло Зібров зворушливо привітав кохану дружину з 14 лютого: разом з Мариною співак живе вже більше чверті століття, і не втомлюється говорити найріднішій жінці ніжні слова. На своїй сторінці в Instagram Зібров опублікував фото з милим букетом квітів, а на фоні - їхня з Мариною світлина.

"Для Маринки❤️ кохайте та будьте коханими!", - написав щасливий співак.

скріншот: Instagram Павла Зіброва

Нагадаємо, відомий український співак Павло Зібров не припиняє радувати своїх шанувальників новими кадрами з життя. На цей раз у відомого "вусаня" знайшлися цікаві архівні кадри, які ще до цього ніколи і ніде не публікувалися.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше повідомляли, Віктор Павлік кинув вагітну дружину заради довгоногої красуні: ще й на гітарі їй зіграв.

Як повідомляв Знай.uа, улюбленці Зіброва приміряли Його легендарні вуса, вони виявилися "магічними": "Хто хоч раз торкнеться...".

Знай.uа писав, фаворитка Зіброва Трінчер розгнівала українців появою на "Голосі": "Награна і неприродна".