Молода стоматолог з Тернополя Інна Кравчук прославилася на всю Україну, коли в мережі спливли відеозаписи з її кабінету. ЗМІ почали поширювати ролик, зроблений камерою відеоспостереження. На кадрах - жорстоке поводження з маленькими пацієнтами, додивитися їх морально дуже важко.

Увага: на відео присутні сцени насильства над дітьми.

Мама чотирирічної Уляни, Катерина Мороченець, спершу не вірила у звинувачення, яке висовували у соцмережах проти лікарки. Проте коли побачила відео, написала заяву до поліції. Вона виявилася третьою, хто звернувся до правоохоронних органів.

Півроку тому жінка довго шукала стоматологиню для трирічної (на той момент) доньки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

“Дівчинка має вади серця, – їй не можна нервувати, окрім того, вона з недовірою ставиться до чужих людей, а тим паче до лікарів”, – розповіла пані Мороченець для BBC News Україна.

Тому жінка уважно вивчала відгуки про лікарів у соцмережах. Коли натрапила на повідомлення в Instagram про заклад, де працює Інна Кравчук, почитала позитивні відгуки батьків і записалася на прийом.

“Після огляду та першого лікування Уляна виходила радісною та щасливою, мама нічого дивного у поведінці доньки не помітила. Коли ж мама з донькою прийшли на прийом втретє, то зустріли заплаканого хлопчика, що їх насторожило. Та й сам прийом виявився не таким спокійним, згадує Катерина Мороченець. Цього разу Уляна двічі плакала, аж до істерики. Жінка почала нервувати, адже через проблеми з серцем дитині не можна було хвилюватися. Мама намагалася потрапити у кабінет до лікарки. Її зупинила медсестра, пояснюючи, що уже канали зубу почистили, все буде добре”, – пише BBC.

Коли дівчинка вийшла від лікарки, то мама помітила, що кофта і сукня були у блювотинні – мама купила новий одяг. Однак, по дорозі додому дівчинка нічого не розповіла.

Через півроку, кілька днів тому, журналістка зателефонувала Катерині Мороченець і розповіла, що має відеодокази жорстокого поводження стоматологині з її донькою.

Спочатку мама відмовилася вірити, однак коли побачила відео, то не змогла його додивитися. Вона пішла у поліцію і написала заяву