У Тернополі неадекватний чоловік, якому зробили зауваження через відсутність маски, розбив скло у магазині.

Про дику історію розповіла Леся Коковська-Романчук, передає Telegram-канал "Файний Тернопіль".

"Продавці зробили зауваження. Кращий збентежився так непозбувно, що вгаратав копитом у двері і розбив скло.. дуже товсте, до речі, скло.. Маю надію, що копито пошкодив добряче, бо тікаючи кульгав і ледь не падав. Що не перешкодило поліції, яка у нас через дві хати, не затримати злочинця.. Отак і сидять дівчата в мороз мало не надворі.. А кращого за інших шукають..", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше в Одесі буйний відвідувач супермаркету ображав покупців і побив поліцейського, який намагався його заспокоїти. Інцидент стався вночі в середу, 30 грудня, в супермаркеті "Сільпо", розташований на вулиці Академіка Філатова, 1. Чоловік 1993 року народження поводився неадекватно, катався на візку в залі супермаркету і нецензурно висловлювався на адресу покупців.

Нагадаємо, що в АТБ відбулися карантинні бої через маску.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові на проспекті Московському сталася бійка. 30-річний чоловік побив пенсіонера за те, що той заступився за жінку.

Також Знай.иа писав, що покупців АТБ жорстоко побили за кілька пляшок пива: охорона і поліцейські не розбиралися.