Стало відомо про те, що шестирічна дитина проковтнула голку на прийомі у стоматолога. Дантист працював нелегально, як виявилося.

Таким чином повідомляється, що скандал зі стоматологом стався в окупованому Криму. На прийомі хлопчик проковтнув голку. Про це розповіли в прес-службі Слідчого комітету.

29-річний приватний стоматолог в процесі лікування зуба дитини упустив голку, і вона пішла дитині в шлунок.

У Києві заборонили візити до стоматолога, скріншот відео
У Києві заборонили візити до стоматолога, скріншот відео

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дантист надавав населенню послуги без відповідної ліцензії, і допустив потрапляння голки в шлунок, проведена експертиза це підтвердила.

Шестирічний хлопчик був екстрено госпіталізований до медичного закладу в Сімферополі, де йому надали допомогу. На даний момент його життю нічого не загрожує.

А ось, проти горе-стоматолога відкрили кримінальну справу, і його підозрюють у наданні послуг незаконно, що не відповідає вимогам безпеки життя і здоров'я.

До слова, історія набрала резонансу на тлі недавнього скандалу з дантистом в місті Рівне. Там лікар била і знущалася над дітьми в своєму кабінеті. ТСН зняв сюжет з цього приводу.

Нагадаємо, що копи застосували наручники і перцевий балончик до дитини: "це твій останній шанс"

Як повідомляв портал "Знай.ua", охоронці в магазині побили бездомного, який зайшов погрітися: "тягнули по підлозі і били палицею"

Також, "Знай.ua" писав, нелюд побив двох янголят, мати знімала на відео: кидав головою об підлогу і штовхав ногами