Стало відомо про те, як пересуваються співробітники медицини в 2021 році на Тернопільщині. Це смішить, але і одночасно лякає.

Таким чином повідомляється, що в мережі опублікували знімок того, як медиків привозять до пацієнтів. Вони сидять на великих шинах від трактора, і в цей час сам трактор їх перевозить.

Видовище дивне, особливо, якщо враховувати той факт, що на вулиці 2021 рік.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook місцевий житель Андрій Козак поставив питання, які нанотехнології хоча б трохи наближають нашу країну до Європи, або ж швидше до НАТО.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Хоча, яка різниця, головне, щоб у москалів було гірше» - підсумував чоловік під своїм постом.

При цьому чоловік в коментарях зазначив, що навіть незважаючи на це, медпрацівники молодці, і велика їм повага ща те, що готові виконувати роботу незважаючи на труднощі, і в будь-яку погоду.

Але те, в яких умовах їм доводиться добиратися до пацієнтів - лякає.

Публікацією чоловіка в соціальній мережі Facebook вже поділилися сотні людей, і багато хто навіть зробив репост собі на сторінку.

Нагадаємо, раніше Дніпрянин намагався спалити свою 85-річну бабусю разом з квартирою: "вогняна пастка і онук-нелюд"

Як повідомляє портал Знай Горить український гуртожиток з біженцями з Донбасу: є постраждалі, включаючи дітей

Також Знай писав, що У Харкові закрили шість "клонів" згорілого пансіонату: битком набиті людьми похилого віку