Стало відомо про те, що в Тернопільській області жінка впала в кому. Сталося це в момент, коли вона була за кермом. Перші подробиці інциденту.

Таким чином повідомляється, що на Тернопільщині жінці стало погано в момент, коли вона керувала автомобілем. Раптом її помітив водій евакуатора і викликав «швидку». Пацієнтка була госпіталізована в лікарню, в реанімацію.

Швидка допомога, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Швидка допомога, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Трапився даний випадок у вівторок, 16 лютого. Приблизно о 20: 00 чоловік помітив постраждалу в селі Білокриниця.

40-річна жінка лежить у Кременецькій районній лікарні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Через що жінка опинилася в комі невідомо. Медики роблять все можливе, щоб повернути її до колишнього життя. У лікарні вона знаходиться пів цілодобовим наглядом лікарів.

Нагадаємо, раніше Дніпрянин намагався спалити свою 85-річну бабусю разом з квартирою: "вогняна пастка і онук-нелюд"

У Дніпрі чоловік намагався спалити власну бабусю. Про це, спираючись на власні джерела, розповіли у виданні "Дніпро оперативний".

Як повідомляє портал "Знай.ua" Горить український гуртожиток з біженцями з Донбасу: є постраждалі, включаючи дітей

З'явилася інформація про пожежу в гуртожитку в Павлограді Дніпропетровської області, де переважно проживають переселенці з Донбасу.

Також "Знай.ua" писав, що У Харкові закрили шість "клонів" згорілого пансіонату: битком набиті людьми похилого віку

Як розповів начальник Головного управління Нацполіції Андрій Рубель, в даний момент фахівці продовжують проводити ДНК-експертизи.