Відома українська актриса Ольга Сумська часто викладає нові публікації на свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Цього разу вона показала, як виглядала в 12 років.

Таким чином повідомляється, що іноді актриса показує своїм передплатникам кадри зі свого особистого архіву. І ось, на черговому фото дівчині всього 12 років. Майбутня зірка кінематографа приміряла мамин перуку і капелюх. Трохи ретро.

Ольга Сумська говорить про те, що поки батьки були на сцені, вона представляла себе героїнею історичного фільму.

"Сьогодні гортаю ці фото з сімейного архіву і насолоджуюся тим, що вони є. А всі цифрові технології - не те... мільйон фото, десь в комп'ютері, які важко знайти. А тут атмосфера " - підписала пост актриса Ольга Сумська.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Варто відзначити, що мама Сумської, Ганна Іванівна - заслужена артистка УРСР, а батько, покійний В'ячеслав Гнатович - народний артист України.

Нагадаємо, що Ольга Сумська зробила несподіване зізнання про інтим з Борисюком:"можна і краще".

Про свої інтимні секрети і відхід актриса відверто розповіла в інтерв'ю Ользі Горбачовій.

Як повідомляв портал Знай, Ольга Сумська поділилася з шанувальниками рецептом апетитного кексу.

Артистка видала рецепт апетитного бананового кексу, який не вимагає блискучих кулінарних навичок або витратних продуктів, але з легкістю підкорить як гостей, так і членів сім'ї.

Також Знай писав, що Ольга Сумська різко змінила зовнішність, фанати розгубилися:"очі каламутні".