У Тернополі невеличка відлига спричинила падіння бурульок з дахів. Містян закликають бути обережними – не ходити та не паркувати свої транспортні засоби поблизу будівель.

Внаслідок такого нещасного випадку в місті вже постраждав один з автомобілів.

Про це у соціальній мережі Instagram написав сам власник постраждалої машини Михайло Марцинковський, опублікувавши відповідні фото.

Автомобіль марки «Шкода», що належить чоловікові, було невдало припарковано — на нього звалилися бурульки, які почали підтавати на сонці.

Внаслідок падіння було розбито заднє скло автомобіля. До салону потрапили не лише скалки скла, але й величезна льодяна брила.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників
Показати ще

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Постраждалий власник авто додає, що припаркувався у самісінькому центрі Тернополя — неподалік від відділення банку «Аваль», яке розташоване на вулиці Йосипа Сліпого.

«Бурульки бувають дуже небезпечні. Хто буде в центрі — піднімайте голови вгору», — попередив він земляків.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Нагадаємо, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%

"Знай.ua" писав, на Львівщині хлопець врятував пса, якого втопили в крижаній річці: мішок на голову.