На Тернопільщині через 50 років щасливого спільного життя сімейна пара вирішила вдруге взяти шлюб, дату вибрали неймовірно романтичну: річницю золотого весілля. Історія кохання прийшла до нас з міста Теребовля, де Ольга та Орест Сидораки вирішили ще раз побратися у церкві.

Священик Володимир Якубишин вінчав пару закоханих у місцевому храмі Рівноапостольного Князя Володимира. Тут було все, що зазвичай є на весіллях: золоті обручки, весільний букет, дружки... Все як і колись, півстоліття тому, пише galas.

"Обережний у слові, виважений в ділі, щедрий в любові до кожного, мій татко прожив 50 років у вірній любові з моєю мамою, – писала у ті дні їхня дочка Світлана, яка і організувала своїм батькам незабутнє свято. – Живіть мені в здоров’ї з мамою у парі ще довгі роки! Пишаюся, захоплююся, подивовуюся, люблю щодня!".

А от Ольгу й Анатолія Кептанарів "повінчав" Майдан, і одразу ж розлучила війна. Зараз подружжя має спільну донечку, яку назвали Вікторія. Все через те, що на будь-якій мові світу це ім'я означає "Перемога". Їхню спільну перемогу Ольга носила під серцем, коли Толік пішов воювати. Страшний початок боїв 2014 року навіть не дав їм "притертися" як подружжю.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що пара закоханих українців, доля яких переплелася на сході, в зоні ООС одружилися 25 вересня.

Також Знай писав, що Роман-кулеметник, Вікторія-старша операторка зв'язку в 10-й окремій гірничо-штурмовій бригаді ЗСУ. Закохані познайомилися п'ять років тому, вони обидва були з одного міста - Рівного.

Нещодавно Знай передавав, що в селі Водяне неподалік від Донецького аеропорту священик Православної церкви України повінчав Андрія та Олесю, бійців 37-го окремого мотопіхотного батальйону 56-ї окремої мотопіхотної бригади.