Учасник першого україномовного гумористичного шоу "Вар'яти" опублікував фото з маленьким сином. Атмосферний, сімейний знімок.

Таким чином повідомляється, що знімок Володимир Жогло опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. На знімку вони удвох.

По всій видимості хлопці зібралися на прогулянку. Вони стоять у вуличному одязі і Володимир позує на камеру з соскою сина в зубах.

Сам малюк в цей момент дивиться на тата, на фото потрапило лише обрис його блакитного комбінезона з мопсами. Але, як стверджує комік, в цей момент син щасливий.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ви не чуєте, але, Остап сміється» - написав Володимир Жогло у себе під постом.

Зовсім недавно чоловік опублікував знімки з фотосесії, де показав обличчя Сина.

Варто відзначити, що син Остап народився у пари 6 жовтня минулого року. Дружина Ірина розповіла через кілька днів про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, Знай писав, що Сергій Притула розповів про свої кулінарні уподобання.

Притула розповів про свої гастрономічні уподобання. Або, скоріше, непредпочтениях.

Також Знай повідомляв, що актор "Вар'яти-шоу" розповів, як склалося його життя, поки Притуал йшов у політику.

Нещодавно Знай передавав, що Сергій Притула показав українцям, що продають у супермаркетах.Відповідне відео Притула оприлюднив на своїй особистій сторінці в соціальній мережі фейсбук.