У Тернополі патрульні врятували літню жінку та її домашніх улюбленців з пожежі.
Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції України у Фейсбуці.
Повідомляється, що близько 5 години ранку, 26 лютого, на проспекті Степана Бандери екіпаж поліції почув крики про допомогу. З вікна оного з приватних будинків пенсіонерка кричала, що горить її житло. Самостійно покинути будинок і вийти на вулицю вона не могла.

Поліцейські миттєво кинулися на допомогу жінці. 63-річну пенсіонерку через вікно дістали з вогню.
Крім літньої жінки, патрульні врятували ще й її домашніх тварин: собаку і двох кішок.
З дозволу власниці будинку, інспектори вибили двері в будинок, щоб спробувати загасити пожежу самостійно. Благо, у дворі була можливість набрати води, тому поліцейські самостійно впоралися з вогнем. На місце також прибули пожежники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Копи врятували знесиленого красеня:"у будь-який момент міг потрапити під колеса авто". Незвичайний інцидент стався на трасі Житомир – Могилів-Подільський. Водій знайшов на дорозі знесиленого лебедя і повідомив поліції.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Жінка народила за кермом, патрульні перетворилися на повитух: не доїхала. Вагітна відчула, що у неї починаються пологи і не чекаючи чоловіка вирішила самостійно доїхати в лікарню, але не встигла. В результаті вона народила посеред дороги перебуваючи за кермом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Львівські патрульні врятували тяжко хвору жінку: герої носять погони. Патрульні поліцейські врятували городян і швидко доставили їх до лікарні.