На початку березня заповітна мрія 12-річної тернополянки Іринки Риги нарешті здійснилася. Дівчинка народилася із вадами зору, тож навчитися писати і читати їй було вкрай важко.

Іра хотіла отримати друкарську машинку, яка друкує шрифтом Брайля, адже саме такий прилад може вирішити її проблеми, повідомляє "Файне місто".

Іринка Рига – не єдина дитина, мрія якої збулася завдяки благодійникам. Подарунки отримали й інші вихованці Тернопільського обласного реабілітаційного центру.

Раніше ми розповідали про те, як маленька дівчинка з Китаю з незвичайним іменем Прімроуз народилась із незвичною вадою. Від новонародженої дитини відмовилися ще в пологовому будинку, біологічних батьків налякали величезні сіро-блакитні очі крихітки, які нічого не бачили. Так, незабаром, незряча дівчинка опинилася один на один зі своєю проблемою, позбавлена батьківського тепла і турботи. Нова мама дівчинки активно веде сторінки у соцмережах і часто ділиться особистими моментами життя.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, спорткомплекс "Олімпійський стиль" відмовив у відвідуванні басейну незрячому спортсмену. Дирекція спорткомплексу відмовляється коментувати ситуацію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мандзій розповіла, яким буде навчання в школах з вересня: "зелені уроки" і маски на перервах

Також Знай.ua " писав, українські міста бунтують проти посилення карантину - яка ситуація в червоних зонах.