Вони познайомилися в університеті і довго зустрічалися. Кохали одне одного і врешті-решт вирішили одружитися. Сімейне життя Сари та Енді було безхмарним перші кілька років, поки вони не почали зневірюватися: закохані дуже хотіли дитину, але нічого не виходило.

Вони обійшли десятки лікарів, і їхні висновки не втішали: пара могла стати батьками тільки за допомогою нереально дорогої процедури, і попри це вирогідність зачаття складала лише 10%, пише DailyNews.

Парі не знадобилося багато часу, аби прийняти важливе рішення: вони всиновлять дитину, від якої відмовиться біологічна матір. Яке ж було здивування подружжя, коли після УЗД вони дізналися, що врятують від дитбудинку не одного, а відразу трьох крихіток!

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Ця новина приголомшила пару, але вони навіть не подумали відмовлятися від трійнят. Адже діти – їх головна мрія! Передчасні пологи не позначилися на здоров’ї новонароджених дівчаток і хлопчика. І бездітне подружжя стало батьками Джоеля, Ханни і Елізабет.

Але історія на цьому не закінчується. Буквально за тиждень після усиновлення щасливі батьки дізнаються ще одну радісну новину – у них буде власна дитина! Енді часто говорив, що хоче близнюків, і, в це складно повірити, але його слова стали реальністю! УЗД, проведене для визначення статі дитини, показало хлопчика і дівчинку, які отримали імена Ендрю і Ебігейл.

Тепер навіть не віриться, що цим багатодітним батькам не так давно ніяк не вдавалося завести дітей. Сара і Енді зізнаються, що виховувати п’ятьох – це величезна відповідальність і не найлегша робота. Але незважаючи на втому і недосипання, молоді батьки буквально світяться від щастя!

А мораль цієї історії така: ніколи не потрібно втрачати надію! У тих, хто здатний на добрі вчинки, заповітні мрії завжди здійснюються!

Нагадаємо, у лютому 46-річний прибиральник Упендра Іхалехева (Upendra Ihalehewa) зарізав свою дружину. Після арешту він поскаржився, що неодноразово бачив привида з її обличчям.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі виявлено три занедбані лікарні, від яких душа йде в п'яти.

Також портал Знай.uа писав, що радіостанція МДЖБ, вона ж УВБ-76 – одне з найзагадковіших місць на планеті. Це дивний передавач, який інакше називається "Дзижчалка". Вона передає дивні радіосигнали, над якими ламають голову радіоаматори з усього світу.