Відома українська співачка Катерина Бужинська шокувала зізнанням про колишнього чоловіка. Змусив зробити аборт в ранньому віці.

Таким чином повідомляється, що практично 20 років тому Катерина Бужинська пережила справжню трагедію. Її колишній чоловік і продюсер Юрій Кваеленков змусив співачку зробити аборт. У той час їй було всього 19 років, і вона вирішила послухатися його.

У програмі «життя відомих людей» жінка поділилася історією, яка не дає їй спокою. Про вагітність вона розповіла перед самим концертом, але відповідь чоловіка злегка шокувала.

Силою привів до лікарні, і сказав, що робота зараз повинна бути на першому місці. Після цього їх взаємини ставали тільки гірше, і Юрій Квеленков почав змінювати.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Разом вони були вісім років, і вони прийняли рішення розійтися.

В інтерв'ю Катерина Бужинська розповіла, що він і принижував її, і руку піднімав. Це була трагедія, сімейна драма.

Варто нагадати, що Юрій Квеленков помітив майбутню зірку в зовсім юному віці, коли їй було всього 14 років на одному з фестивалів. Він був старший за неї на 20 років.

Нагадаємо, Бужинська пояснила головні обряди українців на Старий Новий Рік: ворожіння, щедрівки та магічні ритуали.

Як повідомляв портал "Знай", Melovin у жалобі розповів про наболіле: "Пом'янувши". Співак шокував публіку своїм виглядом

Також "Знай" писав, що Оля Полякова влаштувала вечірку для крабів і дала собі волю під проливним дощем: "Нас це чекає всі 10 днів". Оля Полякова зараз відпочиває з сім'єю