Вони знали, що їхній шлюб триватиме лише кілька тижнів, але все одно вирішили одружитися. 23-річна Ешлі була стурбована пухлиною, яка з'явилася на нозі, і пішла до лікаря. Їй поставили неправильний діагноз і сказали, що це кіста.

Шишка ставала все гірше і гірше, поки біль не став нестерпним. "Це дійсно було дуже боляче, - розповіла дівчина журналістам, - Я не могла спати з цим, носити одяг поверх неї". Дівчина пішла до лікаря і обстежилася ще раз. "Через два дні мені зателефонували і сказали, що у мене меланома".

До моменту, коли поставили правильний діагноз, онкологія встигла пошкодити життєво важливі органи, і вилікувати її вже було неможливо. Сім'я Ешлі подала в суд на некомпетентного доктора.

"Я впевнений, що якби це була власна дочка лікарів, вони б підняли на вуха всіх, зробили б все, що в їхніх силах. Все, що вони не зробили для моєї дочки", - зі сльозами на очах говорить батько Ешлі.

Ешлі Сімрадж померла через 11 днів після весілля. Перед смертю дівчина закликала всіх уважніше стежити за здоров'ям і довіряти своїм почуттям. Тому що навіть маленький прищик може привести до трагічних наслідків.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, зла свекруха зненавиділа невістку і завела собі собаку замість онука-Розплата прийшла несподівано.

Як повідомляв портал Знай.ua, топ кошмарних невісток за знаком Зодіаку: тримайте свого сина подалі.

Також Знай.ua писав, як раптова зустріч зруйнувала весілля, жіноча інтуїція розкрила все про нареченого: "зрадив кохану, зрадив дитину…"