На Тернопільщині військовий спробував покінчити життя самогубством. На щастя, чоловіка врятували.

Про це повідомляє портал "Файне місто".
Так, стало відомо, що на Тернопільщині військовий спробував вчинити самогубство. На щастя його вдалося врятувати, з петлі в останню мить його витягли правоохоронці, які отримали повідомлення від оператора служби “102”. Зазначимо, що до поліції зателефонував сам військовий і повідомив про свій намір зазначивши, що так більше жити не може.

На Тернопільщині ветеран АТО поліз у зашморг, скріншот із відео 
На Тернопільщині ветеран АТО поліз у зашморг, скріншот із відео 

“Зателефонував і сказав, що більше так не може, що у цій країні немає ніякої справедливості. Повідомив, що служив в АТО. Потрібно було витягнути з нього іншу необхідну інформацію. Я почала з ним говорити, сказала, що мене звуть Юля, почали його запитувати, звідки він телефонує”, – пригадує інспекторка відділу служби “102” ГУНП в Тернопільській області Юлія Козевич, яка прийняла виклик.

Впродовж 29 хвилин оператор розмовами відволікала увагу чоловіка, який був налаштований рішуче. Під час спілкування їй все ж таки вдалося вивідати у нього особисті дані та місце перебування. За цей час до помешкання прибув наряд поліції.
Коли на місце пригоди прибули правоохоронці чоловік стояв на табуретці. Його телефон вже лежав на підлозі. Поліцейські зрізали шнурка та привели чоловіка у почуття.

На Тернопільщині ветеран АТО поліз у зашморг, скріншот із відео 
На Тернопільщині ветеран АТО поліз у зашморг, скріншот із відео 

Зараз 38-річний Микола Романов про день, коли вирішив скоїти самогубство розповідає відверто. Каже, 4 роки він перебував на сході, а потім повернувся додому. Отримав нагороду за бої під Іловайськом, має статус особи з інвалідністю внаслідок війни. На фатальний крок пішов, бо не може оформити пільги на оплату комунальних послуг та ніяк не доб’ється землі для провадження господарства.

"В мене відкрилася рана після поранення осколком. Я нічого не можу зробити. Я звертаюся у лікарню, а мною “футболять”. В домашніх умовах я ось так лікуюся", - каже чоловік.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще
Про те, що спроба закінчилася невдачею, Микола Романов щиро радіє. Своїм рятівникам вдячний. Переконує, більше на такий фатальний крок не піде, а пільг таки доб’ється.