Стало відомо про те, що на Кременеччині помер 66-річний протоієрей. Що про нього відомо.

Таким чином повідомляється, що помер Микола Дем'янчук. Йому було 66 років.

Народився протоієрей 13 травня 1955 року в селі Вілія, що на Рівненщині. Духовну освіту здобув в Одеській духовній семінарії. Закінчив він її в 1979 році.

31 грудня 1980 року був призначений у сан ієрея митрополитом Львівським і Тернопільським Миколою.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Протягом наступних 30 років, з 13 липня 1990 року служив на ПАРАФІЇ святого апостола І ЄВАНГЕЛІСТА ІОАННА Богослова села Білокриниця Кременецького району.

Свічка скорботи, фото: скріншот
Свічка скорботи, фото: скріншот

Чоловік запам'ятається всім як добрий, і щирий богослужитель. Подавав приклад іншим парафіянам, і назавжди залишиться в їх пам'яті.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Портал Знай.ua писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Злочин було скоєно з особливою жорстокістю, тому поліція взялася за пошуки винного.

Також портал Знай.ua писав, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.

Про це на офіційній сторінці у Facebook повідомила адміністрація бібліотеки.