Стало відомо про те, що маленькій дівчинці потрібна допомога з лікуванням. Батьки просять усіх небайдужих допомогти фінансово, це може врятувати життя малятку.

Таким чином повідомляється, що маленька Поліна потребує операції на головному мозку. Про це повідомили на сторінці «Всеукраїнська благодійна організація «Мама і малюк» в соціальній мережі Facebook.

У дівчинки менінгіт і прогресуюча гідроцефалія, яка тисне на головний мозок.

Саме тому дитині необхідна термінова операція на головний мозок.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Сама операція безкоштовна, але, потрібні гроші на дорогі матеріали. Їх вартість 30 тисяч гривень, але у сім'ї немає таких грошей.

Лікарі дають хороший прогноз, шанси вижити у Поліни є. Головне вчасно встигнути прооперувати, і звільнити мозок від тиску. Саме від допомоги людей залежить подальше життя дитини.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Львові лікарі подарували життя трьом пацієнтам завдяки одному донору, який помер від інсульту.

Детальніше про це розповідає головлікар клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова Олег Самчук у Facebook.

Також Знай писав, що мама хороброї дівчинки Лілії звернулася до всіх небайдужих громадян з проханням допомогти її доньці перемогти хворобу.

Про це повідомляється в співтоваристві "Лілія Лопатка. Сторінка допомоги донечці" у соціальній мережі фейсбук.

Нещодавно Знай передавав, що маленька Вікуся потрапила в реанімацію після раптового порушення електролітного балансу крові.