19-річний мешканець Тернополя, будучи напідпитку, погрожував неповнолітній дівчині вбивством та представився правоохоронцем.

Як повідомляють у пресслужбі місцевої поліції, до них зателефонувала 17-річна мешканка села Байківці та розповіла, як до неї на вулиці підійшов незнайомець та погрожував зброєю. Слідчо-оперативна група виїхала на місце події.

В результаті з'ясувалося, що потерпіла разом із двома подружками стояли біля магазину, коли до них підійшов хлопець, представився поліцейським та почав вимагати документи. Дівчата не сприйняли молодика всерйоз та спробували відійти від нього подалі. Тоді неадекват дістав пістолет та впритул поставив до живота 17-річної тернополянки. Не на жарт перелякавшись, дівчата стали просити відпустити їх. Тоді зловмисник все ж відвів зброю та вистрілив у повітря.

Поліцейські встaновили його особу: "правоохоронцем" виявися 19-річний тернополянин. Молодик був у стaні aлкогольного сп’яніння. Свій вчинок пояснити не зміг. У нього вилучили пневмaтичний пістолет тa мaгaзин до нього, в якому знaходилaся однa метaлевa кулькa. Проти нього порушили кримінальну справу.

Раніше повідомляли, десятки оскаженілих хмельничан влаштували криваві розбірки, справжнє Чикаго: "стріляли з рушниць і пістолетів".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, псих влаштував різанину в місті Зеленського і перевів стрілки на Бога: "наказав убити".

Також Знай.ua писав, теракт у Відні: всі деталі найстрашнішого нападу в Австрії.