Вчителька сільської школи на Тернопільщині влаштувала булінг проти однієї з мам, яка не здала гроші на потреби класу.

Про це постраждала Наталія Гуменюк розповіла на своїй сторінці в Facebook. Жінка сама виховує двох малолітніх дітей, чоловік помер кілька років тому. Життя складається непросто, а тут ще й класна керівничка вирішила вибивати гроші на ремонт класу. Свої вимоги педагог не втомлюється писати в дитячому щоденнику та у табелі. Ба більше, жінка дозволила собі висміяти дитину перед усім класом.

“Я, Гуменюк Наталія Володимирівна, проживаю в селі Перепельники, Тернопільського району, Тернопільської області. Виховую двох неповнолітніх дітей , які навчаються в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Перепельників у 6 класі – Гуменюк Богдан і 3 класі – Гуменюк Любов. Класний керівник Ільницька Наталя Петрівна з вересня місяця 2020р. вимагає у мого сина, Гуменюка Богдана, здати 178грн. на ремонт класу, бо всі класні керівники даної школи робили ремонт у класах за свої кошти.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Останньою краплею для мене стала виховна година 12.03.2021р., коли класний керівник Ільницька Н.П. вимагала при всіх дітях, щоб мій син віддав їй гроші за ремонт і записав у щоденнику 178грн. Класного керівника 6 класу Ільницьку Н.П. підтримує директор школи Коваль Ірина Франківна. Мій син не хоче йти у школу. Я – вдова, сама виховую двох дітей, чоловік помер 4 р. тому”, - розповіла жінка.

Нагадаємо, українським школяркам запропонували надягти сукні за цукерку, батьки не вірять своїм очам: "А якщо хлопчикові?"

Як повідомляв "Знай.ua", батьків змусили ремонтувати стару каналізацію в школі, піднявся бунт: "Сморід страшний"

Також Знай.ua писав, християнська етика в школі розлютила батьків: показали, як урок проводять насправді.