За життя популярної української телеведучої та акторки Лілії Ребрик слідкує понад 700 тисяч людей. Зі своїми підписниками зірка охоче спілкується, та ділиться подробицями з особистого та професійного життя. Буквально на днях Лілія вийшла із самоізоляції: майже три тижні довелося просидіти вдома після того, як тест на коронавірус виявився позитивним! Для ведучої, яка не звикла сидіти без діла, це було справжнім випробуванням.

На своїй сторінці в Instagram ведуча опублікувала яскраву світлину із коханим чоловіком, зроблену у салоні авто.

"Які плани на вечір? Наш план- СПОНТАННІСТЬ🙈🤣, який завжди працює😉, особливо якщо блондинка вирішила, що сьогодні субота🙈. #дикасімейка #четверанесубота", - написала Лілія.

Нещодавно Лілія поділилася радісною новиною: в її Insta-родині - шалене поповнення, тепер за її сторінкою слідкує 700 тисяч людей! ""❤️700 000!❤️ Поважна і серйозна для мене цифра! Відчуваю відповідальність перед кожним своїм підписником! І завжди дуже цікаво - хто кожен з вас?".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що Лілія Ребрик показала жінку, без якої вже не уявляє свого життя.

На цей раз актриса поділилася враженнями від серіалу" з ким поведешся", в якому їй дісталася досить складна роль.

Нещодавно Лілія Ребрик опублікувала фотографію з бинтами на голові і подряпинами на щоках. У першу секунду фото шокує, поки читач не розуміє, що це черговий кадр зі зйомок нового українського серіалу "з ким поведешся".

Також Знай.ua писав, що "побиту" Лілію Ребрик засікли в обіймах чоловіка: подряпина на щоці і бинт.