Українці все частіше висловлюють невдоволення через складнощі в комунікації з "ПриватБанком". Проблема полягає у віртуальній помічниці, яка, за словами клієнтів, не тільки не полегшує процес спілкування, а й робить його ще складнішим.

Одна з клієнток банку поділилася своїм досвідом на сайті "Мінфін", де користувачі можуть оцінити роботу фінансових установ. Жінка розповіла, що після 25 хвилин очікування зв’язку з менеджером так і не змогла поспілкуватися з живою людиною. Увесь цей час вона намагалася пояснити свою проблему Яні, яка ніяк не могла зрозуміти, що від неї хочуть.

Рoбота за ноутом. Фото: Youtube
Рoбота за ноутом. Фото: Youtube

"Яна" пропонує клієнтам переформульовувати запитання, однак це не завжди спрацьовує. Через таку незручність клієнтка висловила бажання перейти до іншого банку, якщо ситуація не покращиться.

В "ПриватБанку" на це відповіли, що віртуальна помічниця Яна призначена для полегшення комунікації та скорочення часу очікування. Однак, для багатьох клієнтів це поки що звучить як гарна теорія, далека від реальності.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити
Показати ще

Банк також запропонував альтернативні канали зв’язку, такі як чат на офіційному сайті та мобільний застосунок "Приват24". Проте, на думку багатьох користувачів, головною проблемою залишається саме обмежений доступ до живого спілкування з працівниками банку.

Нагадаємо, ПриватБанк блокує картки за вхідні платежі: будь-який переказ може стати останнім

Раніше ми розповідали, що Нацбанк вводить обмеження карткових переказів: наслідки накриють лавиною

Також, НБУ вводить ліміти на перекази: які є вийнятки