Вчора на Тернопільщині люди помітили незвичайне явище в небі. Про це повідомили у виданні "Сорока".

Останнім часом в Україні йде велика кількість дощів, які різко перервали теплі дні. У зв'язку з цим багато жителів країни змушені діставати дощовики і парасольки. При цьому, через перепади температури страждають і рослини. Однак, навіть у такій погоді можна знайти плюси.

Вчора, 28 травня, після дощу, мешканці Тернопільщини спостерігали дуже гарне та унікальне явище в небі — подвійну веселку.

Багато людей зраділи появі такого дива природи і стали розповсюджувати фотографії веселки на своїх сторінках у соціальних мережах.

На знімках можна побачити дві веселки, які дугою розкинулися в небі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Веселка, яка перебувала нижче, мала чіткі кольори та обриси. Веселка, яка знаходилася вище, була більше, однак при цьому була розмита і не видно чітко.

Публікації користувачів соцмережі, скріншот: видання Сорока

Варто відзначити, що в області досі вирує епідемія коронавіруса. Станом на 29 травня, на 9:00, на Тернопільщині зафіксовано 1145 випадків зараження COVID-19. З них 19 летальних, 884 — одужали.

За останню добу в області зафіксовано 14 нових випадків зараження коронавірусом.

В Україні в цілому підтверджено 22811 випадків зараження COVID-19, з них 8934 одужали. За останню добу зафіксовано 429 нових випадків.

❗️+14 ХВОРИХ НА COVID-19 НА ТЕРНОПІЛЬЩИНІ СТАНОМ НА 09:00 29 ТРАВНЯ. ЗАГАЛОМ В ОБЛАСТІ 1145 ВИПАДКІВ ℹЗгідно з даними...

Geplaatst door Тернопільський міський штаб для боротьби з коронавірусом op Donderdag 28 mei 2020

Нагадаємо, раніше над Львовом жителі спостерігали сонце в "короні".

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Кирилівці над морем помітили аномальне явище.

Також "Знай.uа" повідомляв, що в Україні оголосили штормове попередження.