У Тернопільській області можуть закрити на карантин 7 районів. Таке рішення було прийнято під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській ОДА. Як з'ясувалося, область не відповідає критеріям, які були встановлені Кабміном, тому Тернопільщину відносять до регіону із значним поширенням коронавирусной інфекції. Про це повідомляє Тернополяни.

За рішенням комісії у Бучацькому, Козівському, Лановецькому, Чортківському, Шумському, Збаразькому, Тернопільському і м. Тернопіль необхідно посилити обмежувальні заходи і контроль за дотриманням карантину.

📌 За показником динаміки зростання випадків інфікування COVID-19

📌 За показником динаміки зростання випадків інфікування COVID-19 Тернопільська область не відповідає доведеним вимогам, визначеним Постановою Кабінету Міністрів. Тому вона належить до регіонів із значним поширенням COVID-19. ✅ Слідкуйте за нашими новинами на інших майданчиках: #Сайт - http://www.oda.te.gov.ua/ #Телеграм - https://t.me/ternopil_ODA Голова Тернопільської ОДА - Володимир Труш

Geplaatst door Тернопільська обласна державна адміністрація op Dinsdag 23 juni 2020

В. о. директора ДУ "Тернопільський ОЛЦ МОЗ України" Оксана Чайчук розповіла, що Кабмін змінив правила визначення відповідності області вимогам Кабміну. Зокрема, додався такий показник, як заповненість ліжок в інфекційних відділеннях. У Тернопільській області цей показник становить 18%, що нижче зазначених критеріїв. Також по кількості тестувань на кожні 100 тисяч населення становить 24 на 100 тисяч осіб за останні 7 днів. У Тернопільській області перевищує встановлені норми кількість нових випадків захворювання. У регіоні цей показник становить 22,8% замість 10% встановлених Кабміном.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім того, час роботи державних структур, Пенсійного фонду, соцзабезів змінено на 10 годин ранку, а в ЦНАПах будуть починати роботу о 8 годині ранку.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині відзначили першу весілля після карантину.

Знай повідомляв, що українці будуть працювати по-новому, змінено часовий графік.

Нещодавно Знай передавав, що у МОЗ розповіли, скільки гостей можна запросити на весілля.